HomeAll EventsGS1 Germany
The event has already taken place.
Event
|
25.4.23 0:00
26.4.23 0:00

BranchenDialog Fleisch + Wurst 2023

IndustryDialog Meat + Sausage 2023

Grand Elysée Hotel Hamburg
Animal Welfare
Meat

BranchenDialog Fleisch + Wurst 2023

Zu Gast bei der Block Gruppe

Der BranchenDialog Fleisch + Wurst geht neue Wege! Nach 10 Jahren in Köln wird der BDFW zukünftig von verschiedenen bedeutenden Playern der Branche willkommen geheißen. In 2023 starten wir im hohen Norden: Kommen Sie mit uns nach Hamburg und seien Sie am 25./26. April 2023 zu Gast im Hause der Block Gruppe!Freuen Sie sich auf spannende Themen und Diskussionen zu den aktuellen Marktentwicklungen und Trends sowie auf großartige Referenten. Am 2. Veranstaltungstag begrüßt Sie unser Gastgeber Block zudem zu einer Führung durch die Block House Fleischerei. Auch das Networking kommt selbstverständlich nicht zu kurz beim beliebten Get-together mit besten Steaks und guten Gesprächen.

Feiern Sie mit uns den Startschuss für unser neues Veranstaltungskonzept und reservieren Sie sich schon heute den Veranstaltungstermin in Ihrem Kalender!

Diese Themen erwarten Sie

  • Das PREMIUM SEGMENT: Die Produkte in der Mitte zwischen Preiseinstieg und Premium verlieren konsequent. Wie kommunizieren Premium Anbieter richtig und wie stellen sie die Rohstoffbeschaffung sicher?
  • IMAGE der Branche – Welche Chancen eröffnen Soziale Medien, um z.B. dem Personalmangel zu begegnen? Oder hilft nur ein Schulterschluss aller in der Branche? Time to Collaborate!
  • Im LABEL DSCHUNGEL verloren: Bieten Bio, Regional & Co. genügend Strahlkraft, der steigenden Inflation und somit zurückhaltendem Kaufverhalten der Konsumenten entgegenzuwirken?
  • ANTIBIOTIKA: Konzepte „ohne Antibiotika“ setzten sich bisher nicht durch. Andererseits warnen Mediziner vor Resistenzen: „Antibiotika ist die neue Pandemie“ – Was ist dran und wo geht’s hin?
  • STEIGENDE KOSTEN: Ob Energie, Personal, Futtermittel – alles wird teurer – was tun?

Wen Sie treffen

Fach- und Führungskräfte aus den Bereichen:

  • Lebensmitteleinzelhandel und selbstständiger Einzelhandel
  • Fleisch- und Fachgroßhandel
  • Hersteller von Fleisch- und Wurstwaren
  • Schlacht- und Zerlegebetriebe
  • Landwirtschaftliche Erzeugerorganisationen
  • Importeure und (Vor-)Lieferanten
  • Logistik, Supply Chain Management, Qualitätssicherung, IT
  • Solution-Provider, Dienstleister
  • Einkauf, Vertrieb


IndustryDialog Meat + Sausage 2023

Guest at the Block Group

The BranchenDialog Fleisch + Wurst goes new ways! After 10 years in Cologne, the BDFW will be welcomed in the future by various major players in the industry. In 2023 we will start in the far north: Join us in Hamburg and be our guest on April 25/26, 2023 at the home of the Block Group!Look forward to exciting topics and discussions on current market developments and trends as well as great speakers. On the 2nd day of the event, our host Block will also welcome you to a guided tour of the Block House butchery. And of course, networking will not be neglected at the popular get-together with the best steaks and good conversations.

Celebrate the launch of our new event concept with us and reserve the event date in your calendar today!

These topics await you

  • The PREMIUM SEGMENT: The products in the middle between price entry and premium consistently lose out. How do premium suppliers communicate properly and how do they ensure raw material procurement?
  • IMAGE of the industry - What opportunities do social media open up, e.g. to counter the shortage of personnel? Or does only a solidarity of all in the industry help? Time to Collaborate!
  • Lost in the LABEL DSCHUNGEL: Do organic, regional & co. offer enough charisma to counteract rising inflation and thus restrained consumer buying behavior?
  • ANTIBIOTICS: Concepts "without antibiotics" have not yet prevailed. On the other hand, medical experts warn of resistance: "Antibiotics are the new pandemic" - What's the truth and where are we headed?
  • INCREASING COSTS: Whether energy, personnel, feed - everything is becoming more expensive - what to do?

Who you meet

Professionals and managers from the fields:

  • Food retail trade and independent retail trade
  • meat and specialized wholesale
  • Producers of meat and sausage products
  • Slaughter and cutting plants
  • Agricultural producer organizations
  • Importers and (upstream) suppliers
  • Logistics, supply chain management, quality assurance, IT
  • Solution providers, service providers
  • Purchasing, distribution
Markus
Zey
Manager Sales

Willkommen auf dem Profil von GS1 Germany! Bei Fragen zu unseren Leistungen und Angeboten stehe ich gerne zur Verfügung.

Welcome to the profile of GS1 Germany! If you have any questions about our services and offers, please do not hesitate to contact me.

Translate manually?
Generate automatic translation?

BranchenDialog Fleisch + Wurst 2023

Zu Gast bei der Block Gruppe

Der BranchenDialog Fleisch + Wurst geht neue Wege! Nach 10 Jahren in Köln wird der BDFW zukünftig von verschiedenen bedeutenden Playern der Branche willkommen geheißen. In 2023 starten wir im hohen Norden: Kommen Sie mit uns nach Hamburg und seien Sie am 25./26. April 2023 zu Gast im Hause der Block Gruppe!Freuen Sie sich auf spannende Themen und Diskussionen zu den aktuellen Marktentwicklungen und Trends sowie auf großartige Referenten. Am 2. Veranstaltungstag begrüßt Sie unser Gastgeber Block zudem zu einer Führung durch die Block House Fleischerei. Auch das Networking kommt selbstverständlich nicht zu kurz beim beliebten Get-together mit besten Steaks und guten Gesprächen.

Feiern Sie mit uns den Startschuss für unser neues Veranstaltungskonzept und reservieren Sie sich schon heute den Veranstaltungstermin in Ihrem Kalender!

Diese Themen erwarten Sie

  • Das PREMIUM SEGMENT: Die Produkte in der Mitte zwischen Preiseinstieg und Premium verlieren konsequent. Wie kommunizieren Premium Anbieter richtig und wie stellen sie die Rohstoffbeschaffung sicher?
  • IMAGE der Branche – Welche Chancen eröffnen Soziale Medien, um z.B. dem Personalmangel zu begegnen? Oder hilft nur ein Schulterschluss aller in der Branche? Time to Collaborate!
  • Im LABEL DSCHUNGEL verloren: Bieten Bio, Regional & Co. genügend Strahlkraft, der steigenden Inflation und somit zurückhaltendem Kaufverhalten der Konsumenten entgegenzuwirken?
  • ANTIBIOTIKA: Konzepte „ohne Antibiotika“ setzten sich bisher nicht durch. Andererseits warnen Mediziner vor Resistenzen: „Antibiotika ist die neue Pandemie“ – Was ist dran und wo geht’s hin?
  • STEIGENDE KOSTEN: Ob Energie, Personal, Futtermittel – alles wird teurer – was tun?

Wen Sie treffen

Fach- und Führungskräfte aus den Bereichen:

  • Lebensmitteleinzelhandel und selbstständiger Einzelhandel
  • Fleisch- und Fachgroßhandel
  • Hersteller von Fleisch- und Wurstwaren
  • Schlacht- und Zerlegebetriebe
  • Landwirtschaftliche Erzeugerorganisationen
  • Importeure und (Vor-)Lieferanten
  • Logistik, Supply Chain Management, Qualitätssicherung, IT
  • Solution-Provider, Dienstleister
  • Einkauf, Vertrieb


Translate manually?

IndustryDialog Meat + Sausage 2023

Guest at the Block Group

The BranchenDialog Fleisch + Wurst goes new ways! After 10 years in Cologne, the BDFW will be welcomed in the future by various major players in the industry. In 2023 we will start in the far north: Join us in Hamburg and be our guest on April 25/26, 2023 at the home of the Block Group!Look forward to exciting topics and discussions on current market developments and trends as well as great speakers. On the 2nd day of the event, our host Block will also welcome you to a guided tour of the Block House butchery. And of course, networking will not be neglected at the popular get-together with the best steaks and good conversations.

Celebrate the launch of our new event concept with us and reserve the event date in your calendar today!

These topics await you

  • The PREMIUM SEGMENT: The products in the middle between price entry and premium consistently lose out. How do premium suppliers communicate properly and how do they ensure raw material procurement?
  • IMAGE of the industry - What opportunities do social media open up, e.g. to counter the shortage of personnel? Or does only a solidarity of all in the industry help? Time to Collaborate!
  • Lost in the LABEL DSCHUNGEL: Do organic, regional & co. offer enough charisma to counteract rising inflation and thus restrained consumer buying behavior?
  • ANTIBIOTICS: Concepts "without antibiotics" have not yet prevailed. On the other hand, medical experts warn of resistance: "Antibiotics are the new pandemic" - What's the truth and where are we headed?
  • INCREASING COSTS: Whether energy, personnel, feed - everything is becoming more expensive - what to do?

Who you meet

Professionals and managers from the fields:

  • Food retail trade and independent retail trade
  • meat and specialized wholesale
  • Producers of meat and sausage products
  • Slaughter and cutting plants
  • Agricultural producer organizations
  • Importers and (upstream) suppliers
  • Logistics, supply chain management, quality assurance, IT
  • Solution providers, service providers
  • Purchasing, distribution
Generate automatic translation?
The image is too large. Please upload an image with maximum 2400 x 2400 pixels and 3 MB. You can find the recommended dimensions on the ? symbol.
uploading
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Current:
April 25, 2023 0:00
Current:
April 26, 2023 0:00
Update event
Successful! You will be redirected immediately...
Error: Your submission could not be processed due to our automatic spam detection. We sincerely apologize and would ask you to contact us via the chat at the bottom right so that we can correct this error.